Et spennende 2023!

I 2023 er det 20 år siden Foreningen Kulturhuset Gleng ble stiftet og etablerte sin virksomhet på Glenghuset. Betongbygg A/S ved Arne Skard lot foreningen få disponere huset og drive sin virksomhet fra Dronningensgate 34.

Tusenvis av sarpinger har i løpet av disse årene vært gjester på huset og deltatt på Glengs aktiviteter. Driften av huset har i alle disse årene vært drevet på dugnad og hundrevis av medarbeidere har bidratt til at dette har vært mulig.

Det har vært noen nedturer og økonomiske utfordringer, men mest av alt har det vært hundrevis av fantastiske kulturopplevelser! Både nasjonale og internationale artister har gjestet huset og byen på disse 20 årene. Det er med stolthet vi i 2023 kan feire 20 års-jubileum og ønsker gjennom året å markere dette.

Vi ser fram til jubileumsåret og håper publikum, samarbeidspartnere og medarbeiderne vil være med oss inn i framtiden.

En kommentar om “Et spennende 2023!”

 1. Hei hei! 🙂

  Glenghuset gjør en fantastisk jobb for lokalsamfunnet og burde vært enda mer oppskattet enn hva det blir.
  Den frivilligheten som gjør dette mulig må verdsettes, men også den rausheten som Betongbygg viser/har vist i denne sammenheng.
  Dette stedet hadde vært umulig å drive om man hadde drevet på normale betingelser.

  Stå på! Ser frem til nye gode opplevelser i byens kulturhus!

  Svar

Legg igjen en kommentar