Julehilsen

Nå står vi straks ved veis ende av 2022 og vi kan se tilbake på en høst full av gode og spennende konsertopplevelser. Publikum har tatt godt imot programmet vi har presentert og vi har hatt mange fulle hus.

Noen har leid Glenghuset til 50-årslag, klassefester, firmasamlinger og kurs. Bare denne høsten har nærmere 2000 mennesker vært innom huset! Det er selvsagt tall vi er meget fornøyde med og best av alt; vi har fått mange gode og positive tilbakemeldinger.

En stor medvirkning til det er alle være gode og ivrige medarbeidere som legger alt til rette og yter god service. Vi har ca. 40 medarbeidere som står på i tjeneste for Gleng og gjør at vi kan tilby et bredt program. Et stort takk til vårt trofaste publikum og til våre gode medarbeidere. 

Vi ønsker dere alle en god jul og et godt nytt spennende Gleng-år!

En kommentar om “Julehilsen”

Legg igjen en kommentar