Glengfestivalen 2023

Fra 15. til 20. august ønsker vi velkommen til Glengfestivalen 2023. Som de siste årene arrangerer vi også i år festivalen i Glenghagen. Vi satser på god og livlig festivalstemning i et fullsatt telt.

Et variert program med noen av landets beste artister håper vi vil friste byens publikum. Vi får besøk av nye artister på Gleng-scena – Magnus Grønneberg, Trang Fødsel og Daniel Kvammen – og gamle kjente som Onkel Tuka og Odd René Andersen.

Onkel Tuka vil også ha familiekonsert lørdag formiddag og vi fortsetter suksessen med Gospel i hagen fra i fjor. I år vil Six Wings Gospel delta og vi vil også presentere en tribute-konsert med musikk av Andrae Crouch, fremført av lokale musikere og sangere. Publikum kan glede seg til en svingende gospelkonsert i Glenghagen. Les mer om den enkelte konsert under hvert arrangement.

Hjertelig velkommen til den 20. festivalen i rekken i Kulturhuset Glengs regi!